dinsdag 21 september 2010

Raadsel van de Week


Zonder de belofte te doen dat het Raadsel van de Week een terugkerend item gaat worden in de wakkerste krant van Australië,
wil ik dit toch even voorleggen. Waar gaan wij naar toe?

A. De WC
B. Het toneelstuk
C. De speeltuin

Onder de juiste inzendingen worden verloot:
1. Een wasbeurt bij Kingston Coin-Op Laundry
(inclusief krimp-garantie!)
(twaalf stuks, geleverd op verjaardag naar keuze)
3. Eén uur knutselles bij Mrs Schnell op Hughes Primary
(onder begeleiding van Betty Crocker)

Wat zegt u? Het is tijd voor een baan? Inderdaad … op termijn.
Het is vooral de hoogste tijd voor onze spullen!! Na twee maanden Kamperen in Eigen Huis is de romantiek er wel een beetje van af.
De container staat inmiddels op de kade in Sydney en deze week vindt de 'quarantaine-check' plaats. Als er bij het openen geen vliegjes uit komen, verwachten we in de loop van volgende week weer op een bank te kunnen zitten. Mocht er ondanks alle inspanningen van M echter toch wat modder op de tuinstoelen zijn achtergebleven,
dan wordt alles geopend en gecontroleerd en moeten we dus nog wat langer geduld hebben. En in geval van houtworm? Dan wordt het gewoon vernietigd. Gebeurt allemaal bij de douane, daar hebben we zelf geen omkijken naar. Laat staan recht op gebruik als haardhout. Maar hé, daar gaan we niet van uit! In afwachting van de goede afloop visualiseren wij nu dagelijks een huishouden met een ijskast groter-dan-formaat-minibar, een magnetron en, inderdaad, die wasmachine!

Inzendingen ter attentie van de redactie.
Let op: inzending sluit op 25 september a.s.

Aan deze wedstrijd of de uitslag ervan kunnen geen rechten worden ontleend.
De redactie behoudt zich te allen tijde het recht voor de actie tussentijds te wijzigen en/of voortijdig te beëindigen om redenen waarover zij soeverein beslist, zonder dat de deelnemers enige aanspraak ten opzichte van de redactie kunnen doen gelden. Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd.